| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
ppcdoctor Administrator

Član od: 25 Feb 2008 Komentari: 60
|
Upisano: Nedelja Mar 16, 2008 11:33 pm |
|
|
Nokia 5200 sa nagradne igre u full packu sa garancijom za neki zenski samsung e 570 ili slicno _________________ There is no impossible things, people are impossible... |
|
| Na vrh |
|
 |
fokica Administratorica
Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 11 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Utorak Mar 18, 2008 1:52 pm |
|
|
| ppcdoctor (citat): | | Nokia 5200 sa nagradne igre u full packu sa garancijom za neki zenski samsung e 570 ili slicno |
heh imam ja upravo takav samsnung koji bi ti, al mi ga nesh zao  _________________ jedna i jedina unikatno luda fokica |
|
| Na vrh |
|
 |
ppcdoctor Administrator

|
Upisano: Utorak Mar 18, 2008 4:19 pm |
|
|
ako hoces, ja sam za zamjenu,ovaj je crveni i jako je dobro ocuvan, garancija nije ni upisan datum sto znaci da ga mozes upisati kada god hoces.tj citav zivot ti je telefon pod garancijom
skontaj pa mi javi na pp _________________ There is no impossible things, people are impossible... |
|
| Na vrh |
|
 |
fokica Administratorica
Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 11 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Utorak Mar 18, 2008 10:00 pm |
|
|
| ppcdoctor (citat): | ako hoces, ja sam za zamjenu,ovaj je crveni i jako je dobro ocuvan, garancija nije ni upisan datum sto znaci da ga mozes upisati kada god hoces.tj citav zivot ti je telefon pod garancijom
skontaj pa mi javi na pp |
haj prekontat cu se ja jos
nego zovem te citav dan danas i nedostupan si _________________ jedna i jedina unikatno luda fokica |
|
| Na vrh |
|
 |
ppcdoctor Administrator

|
Upisano: Srijeda Mar 19, 2008 9:50 pm |
|
|
na neki od 3 broja sam. hehe _________________ There is no impossible things, people are impossible... |
|
| Na vrh |
|
 |
|