| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
iTunes Svaki pocetak je tezak

Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 3
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 2:42 pm |
|
|
| plspls |
|
| Na vrh |
|
 |
iTunes Svaki pocetak je tezak

Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 3
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 2:53 pm |
|
|
mislim i to je isto tako pocket pc jaci od ovih svih nabrojanih _________________
 |
|
| Na vrh |
|
 |
Sn1p3r Administrator

Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 26 Mjesto: Modriča
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 2:57 pm |
|
|
pa ne znam da li uopste ima dodatnog software-a za iphone, ako negdje "naletim" stavljam definitivno  |
|
| Na vrh |
|
 |
fokica Administratorica
Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 11 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 3:23 pm |
|
|
potrudit cemo se da uslugu ucinimo sto boljom to je sigurno _________________ jedna i jedina unikatno luda fokica |
|
| Na vrh |
|
 |
ppcdoctor Administrator

Član od: 25 Feb 2008 Komentari: 60
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 4:56 pm |
|
|
Koliko sam ja upucen iphone i nema nekog softvera, barem ne josh, ali cemo pokusati da i to rijesimo a i ti ako uspijes postaj pa cemo vidjeti.
Ja sam u stisci sa vremeno pa ne stizem ali su tu sniper i fokica pa ce i oni odraditi i za mene nesto
@sniper
radis dobar posao, samo nastavi tako _________________ There is no impossible things, people are impossible... |
|
| Na vrh |
|
 |
MirzaBig Svratim tu i tamo

Član od: 14 Mar 2008 Komentari: 5 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Petak Mar 14, 2008 7:30 pm |
|
|
Posto sam imao priliku da koristim iPhone, mogu da kazem da za navedeni IMA softwera i to jako dosta (vise nego za npr. s90) ali oni se ne mogu preko racunara snimiti i instalirati na iPhone nego samo uz pomoc programa koji se sam instalira nakon jailbreak-a (dekodiranja) koji se zove installer...
Ali nije losa ideja, mogla bi se napraviti tema Iphone tips&tricks ili nes slicno  |
|
| Na vrh |
|
 |
Sn1p3r Administrator

Član od: 12 Mar 2008 Komentari: 26 Mjesto: Modriča
|
Upisano: Subota Mar 15, 2008 12:49 pm |
|
|
pa eto onda, dil je pao, stavicemo i temu za iphone pa cemo da pratimo zadnja desavanja u vezi ovog aparata. veliki pozdrav  |
|
| Na vrh |
|
 |
|